С  24 гласа За“, без гласове Против“ и Въздържал се“

...
С  24 гласа За“, без гласове Против“ и Въздържал се“
Коментари Харесай

Съветниците в Ловеч приеха отчет за дейността на Общински съвет

С  24 гласа „ За “, без гласове „ Против “ и „ Въздържал се “ общинските съветници в Ловеч на съвещание на 28 юли одобриха доклад за активността на Общински съвет – Ловеч, и неговите комисии за първото шестмесечие на 2022 година.

Материалът беше импортиран от Петър Цолов, ръководител на Общинския съвет.

За следващ път не се одобри докладът на бюджета на Община Ловеч за 2021 година, както и информацията за настоящото осъществяване на бюджета за първото шестмесечие на 2022 година. Първото гласоподаване сподели 15 гласа „ За “, два гласа „ Против “ и осем гласа „ Въздържал се “. Гласуването за информацията за бюджета през първото шестмесечие на 2022 година сподели 14 гласа „ За “, три гласа „ Против “ и 10 гласа „ Въздържал се “.

Отчетът за 2021 година е обществен и от дълго време прочут на съветниците, сподели кметът Корнелия Маринова. Тя напомни, че „ когато го приемахме, искахме този бюджет на бъде изчерпателен и резистентен. Спокойно мога да каже, че без значение от огромните рецесии, които раздрусаха страната и Европа през предходната година, бюджетът в действителност се оказа резистентен. Успяхме с общи старания, посредством и на Общинския съвет, плануваните средства да бъдат употребявани оправдано и икономично. “

Неприетият доклад ще се гледа на последващо съвещание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР